Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio Gel na mravence ATAK AMP 25 g /002113/

Biocid - přípravek k hubení škůdců.

obrázky mohou být ilustrační Akční cena
ATAK-Gel-na-mravence-AMP_25g_002113.jpg
ATAK-Gel-na-mravence-AMP_25g_002113.jpg
Kód výrobku 133500075
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Vlastnosti:
Chemické dělení:
Biocid
Parametry produktu:
Váha
0.03 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
97 Kč
80 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů - 97 Kč
Expedice:
skladem 16 ks
ks 

Popis biocid Gel na mravence ATAK AMP 25 g

Biocid (z řeckého bio = život + cidó = ničím) je obecně látka používaná k hubení, tlumení nebo omezování růstu škodlivých organismů ve všech oblastech lidské činnosti.

Zbavte se škůdců doma i na zahradě! Nekontrolovaní škůdci dokážou za pár dní zlikvidovat vaši úrodu nebo zamořit celý byt. Ve Stavebninách Janík prodáváme kvalitní a osvědčené biocidy, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Vlastnosti biocidu Gel na mravence ATAK AMP 25 g

Gel na mravence ATAK AMP 25 g je gel pro hubení mravenců a celých mravenišť. K celkovému vyhubení hnízda dochází již po 5-7 dnech. Gel je pro mravence velmi lákavý. Návnada je založená na vodě a různých cukrových složkách, které mravencům chutnají. Proti nežádoucímu požeru domácím zvířat obsahuje ztrpčující látku. Gel je vhodný pro celoroční hubení mravenců. Účinná látka: acetamiprid 1 g/l. (Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.).

 

Soubory ke stažení 

 Oblast použití

Mravenci - Hubení - Dle návodu - Návnada - celoročně
Poznámka: Aplikace gelu z tuby. Zrosolovatělá jedová návnada proti mravencům. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

P102 - Uchovávejte mimo dosah dětí.
P312 - Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře.
P501 - Odstraňte obsah/obal podle předpisů.

 

 

dot